Panasonic ES-LS9A-K820

SKU: ES-LS9A-K820
Previous
Next
Technical characteristics Panasonic ES-LS9A-K820:
Main features
Full list of features
Appointment electric shavers for men
A type mesh
Shaving Type dry
moist
Shaving heads 1
Quick charge
Trimmer
Floating head
Charging Stand
Waterproof housing
Source of power battery
mains operated
Working hours 50 min
Charging time 60 m
The weight 210 g
Main
Appointment electric shavers for men
A type mesh
Shaving Type dry
moist
Features
Features travel case
adapter
Cleaning brush
retractable trimmer
charger
Display backlight
Shaving heads 1
Additionally
Switching voltage automatic
Quick charge
Self-cleaning system
Trimmer
Floating head
Charging Stand
Waterproof housing
Physical
Source of power battery
mains operated
Working hours 50 min
Charging time 60 m
The weight 210 g
Colour black
Warranty
Warranty 36 months
Package dimensions
Width 190 mm
Height 110 mm
Length 230 mm
Weight 1.30 kg
Volume 0.0048 m3
Type: mesh; Type of shave: dry, moist; Function: electric shavers for men; Number of shaving heads: 1; Power source: battery, mains operated; Time: 50 min; Trimmer: exists; Floating head: exists; Charging stand: exists; Fast charge: exists; Charging time: 60 m; Weight: 210 g;
14999 UAH*
out of stock
Where to buy: Panasonic ES-LS9A-K820:
Mekka
Бритва електр. Panasonic сеточная , 14000 об/мин, бритв.головок-6, Li-Ion, сух.+влажн., триммер, чехол, черный (ES-LS9A-K820)
Сучасне, ефективне й безпечне гоління з Panasonic ES-LS9A-K820

Електробритва Panasonic ES-LS9A-K820 призначена для дбайливого догляду за найвибагливішими бородами. Модель оснащено японськими лезами для гоління борід всіх типів, достатньо тільки провести бритвою підборіддям. Потужний мотор і сенсор щетини забезпечують персоналізацію процесу, запобігаючи подразненню шкіри й гарантуючи рівномірне гоління від самих коренів.

Особливості

  • швидке трихвилинне заряджання;
  • 50 хвилин роботи від акумулятора (Li-­Ion);
  • 60 хвилин заряджання.

6 лез – ефективне гоління всіх типів бороди

Бритву Panasonic оснащено 6 удосконаленими японськими лезами, які ефективно голять найскладнішу й найжорсткішу бороду за мінімальної кількості рухів. Перше та шосте – завершальні сітки завтовшки лише 41 мікрон – збривають волоски максимально близько до коренів. Друге та п'яте – леза для густої щетини з титановим покриттям – зрізають товсте волосся. Третє та четверте – сітки для підіймання волосся – забезпечують підняття та зрізання волосків, які щільно прилягають до шкіри. По центру – ролик для більш гладенького ковзання шкірою.

Надзвичайно гострі леза Panasonic

Усі леза виготовлено з нержавіючої сталі хірургічного класу з високою стійкістю до корозії та довговічністю для тривалої ефективності гоління. В основу їхнього виготовлення покладено японське мистец­тво створення самурайських мечів. Водночас міцні внутрішні леза мають нанозагострення під кутом усього 30°. Це означає, що вони можуть ефективно зрізати найгустішу щетину за мінімальної кількості рухів, не пошкоджуючи шкіру.

Мультирухлива головка 22D

Рух головки передбачено в 10 напрямках. Завдяки механізму плавання леза можуть рухатися у 12 напрямках вертикально та горизонтально незалежно одне від одного, зменшуючи тиск по контуру підборіддя та щік і роблячи його рівномірним.

Сенсор щетини – 220 разів/с

Сенсор щетини – 220 разів/с – збільшує інтенсивність рухів лез у місцях із великою кількістю волосків і зменшує на інших ділянках, запобігаючи подразненню шкіри й гарантую­чи рівномірне гоління.

Лінійний двигун – 84 000 зрізів на хвилину

Бритва працюватиме на повній потужності до повного розряджання акумулятора. Незалежно від густоти бороди, надшвидкий лінійний мотор гарантує чисте гоління за незмінної швидкості зрізання. Завдяки передовій технології та найсильнішим у світі магнітам, які забезпечують 84 000 зрізів на хвилину, гоління буде ретельним і чистим.

Висувний тример для вкорочення волосся перед голінням

Висувний тример забезпечує швидке попереднє зрізання перед голінням і ретельний догляд. Тример оснащено довговічними лезами з нержавіючої сталі, заточеними під кутом 45°.

Додаткові особливості – суцільний комфорт

Завдяки ергономічній конструкції пристрій зручно тримати в руці, а чорний матовий колір пасуватиме до інтер’єру будь-якої ванної кімнати. На LED-екрані передбачено 20 індикаторів. Наявна система автоматичного очищення та заряджання. З-поміж вагомих переваг: швидке 3-хвилинне заряджання, 50 хв роботи від акумулятора (Li-­Ion), 60 хв заряджання.

Комплектовання

У комплекті моделі ES-LS9A-K820: бритва, футляр, зарядна станція, адаптер, щіточка для чищення, мастило, спеціальний мийний засіб, інструкція – усе найнеобхідніше для найкращого результату.

Menu
Products catalog
Products catalog